top of page
image00041_edited_edited.jpg

Wie zijn wij?

Wie zijn wij? Green Roof Development (GRD) is een jong bedrijf dat zich focust op de vergroening en verduurzaming van het dakenlandschap! GRD verzorgt daarbij het proces van A tot Z. Zo voorzien wij in advies, aanleg en onderhoud van groene daken en hoeft u zelf nergens meer over na te denken.

 

Onze missie is om bij te dragen aan een groenere, toekomstbestendige, wereld. Met de realisatie van groene daken, wordt de wereld een stukje groener, schoner en duurzamer gemaakt.

Hoe doen wij dit? 

- Kleinschalig

- Kwalitatief

- Innovatief

- Persoonlijk

 

Dit zijn in de basis de kernwaarden van onze onderneming. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en persoonlijk contact. De uitwerking hiervan is, dat wij kwalitatief hoogwaardige producten op maat aan kunnen leveren en hiermee de klant op haar/zijn wenken kunnen bedienen. GRD streeft naar een hoogwaardig, duurzaam en klimaatbestendig bedrijf!

84ba213a-fb93-4e50-8146-6fa7e8738fef.jfif

Over ons

Wij zijn Luuk de Louw (links) en Ruud de Louw (rechts), neven van elkaar! Samen delen wij de passie voor het ontwikkelen van mooie groenprojecten!

 

 Luuk heeft zich gespecialiseerd in het groene aspect en heeft zijn hoveniersopleiding voltooid. Verder heeft hij al jaren ervaring in het aanleggen en onderhouden van (dak) tuinen.

 

Ruud heeft zich gespecialiseerd in het bouwkundige en ontwikkelende deel van het proces en heeft zijn master Bouwkunde aan de TU/e afgerond.

 

Samen beschikken wij over veel kennis die nodig is bij de ontwikkeling van een plan, de aanleg en het onderhoud van een groen dak. Wij gaan dan ook geen uitdaging uit de weg en hopen u te kunnen helpen aan een prachtig stukje groen op uw dak!

bottom of page