top of page
0f251228-80c0-4886-8e36-6e7978b61b02.jpg

Groene daken in Eindhoven

Het aanleggen van een groen dak in Eindhoven brengt meerdere voordelen met zich mee, maar het is begrijpelijk dat je wellicht een aantal vragen hebt. Deze kun je uiteraard ook stellen tijdens een adviesgesprek met Green Roof Development.


Gelukkig is er in de meeste gevallen geen vergunning nodig om een groen dak aan te leggen. Echter, bij omvangrijke projecten of monumentale panden is het verstandig om contact op te nemen met de gemeente Eindhoven. Wat betreft onderhoud, groene daken vereisen verrassend weinig werk. Een paar keer per jaar is het nodig om bladeren en ongewenste onkruiden te verwijderen, beplanting te revitaliseren, mosvorming tegen te gaan, goten vrij te houden van begroeiing, te herplanten indien nodig en de drainage te controleren. Green Roof Development kan in het onderhoud volledig ontzorgen.

Als je overweegt zonnepanelen te installeren, weet dan dat een groen dak hun efficiëntie kan verhogen. En over duurzaamheid gesproken, een goed onderhouden groen dak kan de levensduur van je dakbedekking aanzienlijk verlengen, soms tot wel 40-60 jaar! Zo biedt een groen dak vele voordelen. Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

be3154af-49ee-411f-95cf-267a29dd87a3.jfif

Meer informatie of vrijblijvende offerte aanvragen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page