top of page

Bezorging

Ik wil een groendakpakket bestellen, hoe zit het met bezorging?

Denk bij aankoop groendakproducten goed na over wanneer u de aanleg wilt verzorgen en geef dit aan bij de bestelling. Zo voorkomen we dat groen te lang op de pallet staat en een minder mooi resultaat geeft of zelfs afsterft.

Groenproducten

Voor groenproducten: Houd rekening met het moment, wanneer u het groendak wilt aanleggen. Het groen kan namelijk maximaal 48 uur op de pallet geplaatst blijven en moet daarna uitgerold/uitgezet worden, zodat het groen niet verstikt. Geef bij bestelling aan (bij klantgegevens in het bestelproces), wanneer u de aanleg wil doen, dan zorgen wij dat het groen op het juiste moment arriveert. Wij leveren normaliter binnen 5 werkdagen en doen de levering bij voorkeur één dag voor de aanlegdag, om vertraging op de aanlegdag te voorkomen. Dat betekent als u op zaterdag wilt aanleggen, wij uiterlijk maandag voor 12:00 uw bestelling moeten hebben ontvangen. Uiteraard kunt u ook verder van tevoren bestellen, dan kunnen wij de spullen op het juiste moment, voor de aanlegdag, leveren. 

Groendakspecialist

Wilt u gebruik maken van een groendakspecialist en bestelt u deze in de webshop samen met de groendakproducten, dan wordt er contact met u opgenomen om een aparte afspraak te maken.

Verzendregio

GRD levert alleen producten binnen Nederland. Alle verzendkosten zijn voor de twaalf provincies, te weten:

- Friesland

- Groningen

- Drenthe

- Overijsel

- Flevoland

- Noord-Holland

- Zuid-Holland

- Gelderland

- Utrecht

- Zeeland

- Noord-Brabant

- Limburg

De standaard verzending, vermeldt bij aankoop van het product, is niet van toepassing op de Waddeneilanden. Woont u op de Waddeneilanden neem dan contact met ons op voor een prijs op aanvraag.

bottom of page