top of page

Webshop

Welkom bij onze webshop, neem gerust een kijkje en kijk naar onze doe-het-zelf producten voor groendaken. Toch liever niet zelf aanleggen? Geen probleem GRD kan de aanleg voor je verzorgen, klik dan hier om in contact te komen.

Hoe werkt het?

1

Kies uw gewenst product

Kies een pakket dat bij uw wensen past. Gaat u voor een goedkoper pakket dat arbeidsintensiever is of gaat u voor een kant-en klaar pakket?

Kijk daarbij goed naar het verzadigd (maximaal) gewicht van het pakket (vermeld op de product pagina) en de waterbergingscapaciteit, als u in aanmerking komt voor subsidies in uw gemeente. Meer informatie, doe de keuzetest.

2

Bestel uw complete pakket of koop alle benodigde onderdelen los

In onze webshop is het mogelijk om complete pakketten te kopen, waarbij alles dat u nodig heeft voor uw groendak meegeleverd wordt (conform de beschrijving op de productpagina), maar ook mogelijk om losse onderdelen van het pakket te kopen.

 

Bent u niet zeker dat u zonder hulp de aanleg kunt verzorgen is het mogelijk om gebruik te maken van onze groendakspecialist.

3

Bezorging & aanleg

Na bestelling wordt uw groen dak binnen de gestelde leveringstermijn verstuurd. Let op: de Waddeneilanden vallen buiten de standaard verzending. Houd er rekening mee dat de producten met planten binnen 48 uur na levering geplaatst moeten worden. Na levering kunt u starten met de aanleg. Voor een stappenplan, kijk op de meegestuurde aanleginstructie. 

bottom of page